Ring eller skriv for nærmere info omkring køb af hvalpe.

 

HVALPELISTE

Det er muligt at blive skrevet op på vores hvalpeliste. Vi tager p.t. ikke depositum ved bestilling af hvalp. Vi håber/indstiller til, hvis man fortryder bestillingen hurtigst muligt at kontakte os for annullering. 

Når vi ved med sikkerhed, at hunden er drægtig. Bliver alle på hvalpelisten kontaktet for at hører om man stadig er interesseret i at stå på listen.

 

DEPOSITUM

Når hvalpene er født kontakter vi alle på hvalpelisten om resultatet af hvalpefødslen. Antallet, fordelingen af køn og evt. farver. Herefter kan hvalpekøberne endeligt reservere en hvalp fra kuldet. Depositummet er 2.000 kr. Det aftales, hvornår depositummet skal være indbetalt. Når beløbet er modtaget betragtets aftalen for køb af hvalp, som bindende aftale.

Indtil hvalpen er 3 uger gammel kan købet fortrydes, og det fulde deposium betales tilbage. Efterfølgende forbeholder vi os ret til at beholde deposiummet, hvis køber annullere aftalen.

Hvis det mod forventning skulle vise sig at en hvalp har alvorlige sundhesmæssige eller kvalitetsmæssige problemer, kommer hvalpen ikke tilsalg. Mindre skønsmæssige fejl, som er uden betydning for sundhed og velvære, berettiger ikke køber til at få depositummet retur.

Når hvalpen afhentes modregnes det indbetalte depositum i den aftalte pris.

 

SUNDHEDSGARANTI

- ved afhentning af hvalp underskrives vores sundhedsgarati som dækker indtil hunden fylder 2 år. 

Hvalpen leveres med stambog, hvalpepakke, ormekur og chipmærket

Del siden